LA PIZZA TORRE

LA PIZZA TORRE La Pizza Torre

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 765 beoordelingen
17 jan 2022 om 0:14 Bedankt
15 jan 2022 om 11:11 Het eten was heel lekker alleen weinig saus
12 jan 2022 om 14:43 Het duurde 2 uur voor we ons eten hadden, 1 pizza en 1 pasta, terwijl takeaway bij de bestelling minder dan een uur toonde. Het eten was goed maar misschien niet bestellen als je meer dan 10min weg woont.
11 jan 2022 om 19:11 Ik neem meestal de mix grill, zijn 4 of 5 soorten vlees van goede kwaliteit.
10 jan 2022 om 21:56 Super lekker gegeten
9 jan 2022 om 18:57 Lekker warm eten en vriendelijke mensen
9 jan 2022 om 14:24 Lekker pizzA vrindelijke mensen
8 jan 2022 om 21:21 Ik heb 3uur(!!!) moeten wachten op mijn bestelling. Voor een Takeaway restaurant vind ik dit onaanvaardbaar!
8 jan 2022 om 19:52 Hoe krijg je het voor elkaar om meer dan twee uur te doen over een paar pizza's. Reviews hier kloppen van geen kant. Google staat vol met klachten.
7 jan 2022 om 23:11 Het drinken was vergeten
5 jan 2022 om 12:14 Aangenaam verrast door de kwaliteit van het vlees van de schotels, het was echt super lekker.
4 jan 2022 om 9:05 De bezorging was wat later dan aangegeven maar we hadden op een druk uur besteld. De bezorgster was heel vriendelijk en het eten was heel lekker!